Face Couture by Linda



Tanden bleken

Tanden Bleken bij Face Couture By Linda

Tanden bleken: onze behandelingen

Behandeling 1 Brons (touch up) – €45 Behandeling 2 Zilver –  €80 Behandeling 3 Goud – €110
Intake inbegrepen Intake inbegrepen Intake inbegrepen
1x 20 minuten 3x 20 minuten 5x 20 minuten
3 tot 6 tinten lichter 6 tot 8 tinten lichter 8 tot 10 tinten lichter
Tanden polijsten inclusief Tanden polijsten inclusief Tanden polijsten inclusief
Kleurbepaling vooraf/achteraf Kleurbepaling vooraf/achteraf Kleurbepaling vooraf/achteraf

Dit is een indicatie! Tanden worden namelijk nooit witter dan de oorspronkelijke, genetisch bepaalde kleur. Het resultaat is persoonsgebonden, afhankelijk van de conditie van het gebit en het consumptiegedrag. Mensen met gelige tanden krijgen in het algemeen de beste resultaten. Het consumptiegedrag zorgt ervoor dat het gebit met de tijd geler worden. Thee, koffie, sigaretten en wijn zijn de beste voorbeelden.

Het resultaat is direct zichtbaar na de behandeling en blijft gemiddeld 2-4 maanden optimaal. Dit hangt af van het consumptiegedrag en de mondhygiëne. Doordat de behandeling niet schadelijk is en het gebit niet aangetast worden, kunt u uw tanden opnieuw laten bleken na 3 maanden. Je kunt er voor kiezen om je behandeling aan te vullen met een tandkristal.

Hoe werkt tanden bleken?

Nazorg

Voor het beste resultaat, is goede nazorg belangrijk. Volg daarom na het bleken van uw tanden de instructies van uw mondhygiëniste op en poets uw gebit minimaal twee keer per dag. Houd er ook rekening mee dat u de eerste 12 uur (maar liever nog: de eerste 24 uur) niet rookt en dat u de volgende producten niet eet of drinkt:

  • Koffie en thee (groene thee mag wel)
  • Donker gekleurde frisdranken zoals cola en cassis
  • Rode wijn
  • Rode en donker gekleurde sauzen (zoals ketchup, mosterd en ketjap)
  • Zure fruitsoorten en fruitsappen

Producten die u de eerste 24 uur wel kan eten en drinken:

  • Water
  • Appels (zonder schil)
  • Melk, yoghurt, witte kaas
  • Kipfilet, kalkoen, witte vis
  • Havermout, witte rijst, aardappels, pasta